Kategoritë

MSI-G241VC

Your account

Privatësia

eMia.shop është një platformë E-commerce që operon në Ballkan dhe nuk ka si qëllim kryesorë mbledhjen e të dhënave personale të perdoruesëve tanë. Privatësia juaj është e rendësishme për ne dhe për këtë arsye ne sigurohemi të marrim vetëm të dhënat e nevojshme ëe mënyrë që të ofrojmë sherbim cilesorë për ju. Artikujt do te jene ne riskun tuaj qe nga momenti i dorezimit te tyre tek ju. Ne momentin qe ju kryeni pagesen, juve ju lind e drejta e pronesise per artikullin/artikujt e marre ne dorezim.

  • • Informacione si e-mail, username dhe numri i telefonit merren gjatë momentit të regjistrimit në eMia.shop.
  • • Adresa merret gjatë plotësimit të profilit tuaj në eMia.shop.
  • • Nëse regjistroheni me anë të Facebook ne marrim të dhënat e emrit, e-mail dhe numër telefoni në qoftë se është i shkruar në llogarinë tuaj.

Përdorimi i të Dhënave Personale

Marrja e të dhënave tuaja personale përdoret për qellimet e mëposhtme:

  • • Verifikimi i identitetit tuaj.
  • • T’ju sigurojmë një shërbim klienti sa më të mirë.

Të dhënat tuaja do të jenë të ruajtura nga ne për aq kohë sa do te jenë të vlefshme për të bërë të mundur përdorimin normal të shërbimeve qe ne ofrojmë. Të dhënat tuaja nuk do të shperndahen apo do te behen publike.

Perpunimi i te dhenave tuaja do te jete vetem ne sherbim te sigurise qe dorezimi te jete i rregullt dhe pa vonesa. Gjithashtu te dhenat tuaja personale do te perdoren, me pelqimin tuaj, ne dergimin e ofertave, promocioneve dhe shorteve te ndryshme qe do te organizoje faqja jone eMia.shop. Klientet tane kane te drejte ne cdo kohe te refuzojne marrjen e ofertave promocionale nga ana e eMia.shop.

Produktet e reja

Produktet e reja
Të gjithë produktet e reja

Your account