Kategoritë

MSI-G241VC
  • -15%
Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%
  • Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%
  • Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%
  • Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%
  • Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%
  • Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%
  • Kamera 16MP / 1080P Mini HD Foto & Kamera 19.90 € -15%

Kamera 16MP / 1080P Mini HD

19,90 €
16,92 € Kurse 15%
me TVSH
Kamera Ultra Photo 16MP, Rezolucioni i videos: VGA, QVGA, Rezolucioni i fotove: 640X480 Bëni fotografi me një rezolucion maksimal prej 16 megapikselësh dhe regjistroni video me rezolucion HD 1280P. Mbështët zgjerimin e memorjes së jashtme në kartën SD 32
Sasia
Nuk ka ne gjendje

PayPal
Image Stabilization No
Focal Length 16 - 50mm
Optical Zoom 7.1x - 16x
Sensor Element Type CMOS
Special Feature None
Sensor Size (inches) 4/3 inches
Image Resolution (Video) Full HD (1920x1080)
MegaPixel < 5.0MP
Power Mode Lithium Battery
Screen Type Standard Screen
Display Size 2" - 3"
Memory Card Type SD Card
Storage Type SD Card
Sensor Type CMOS
Weight 101g-150g
T718134977

Fletë të dhënash

Pesha
101g-150g
Display Size
2
Optical Zoom
7.1x - 16x
Screen Type
Standard Screen
Sensor Element Type
CMOS
Sensor Size (inches)
4/3 inches
Focal Length
16 - 50mm
Image Stabilization
No
MegaPixel
5.0MP
Image Resolution (Video)
Full HD (1920x1080)
Memory Card Type
SD Card
Sensor Type
CMOS
Power Mode
Lithium Battery
Storage Type
SD Card
Special Feature
None
Produkt i ri

Produkte të ngjashme:

Produktet e reja

Produktet e reja
Të gjithë produktet e reja